Deputatul PSD de Hunedoara Laurențiu Nistor va face parte din comisia care va verifica modul în care este pus în aplicare Programul de guvernare.

Președintele Organizației Județene a PSD Hunedoara a fost numit în comisia constituită la nivel național pentru verificarea și supravegherea activității Guvernului și a Parlamentului.

Decizia a fost luată luni, în ședința Biroului Permanent al PSD și a fost anunțată de Liviu Dragnea.

„Am hotărât înfiinţarea unui grup de lucru pentru gestiunea resursei umane din PSD şi analiza periodică a îndeplinirii programului de guvernare, un grup format din nouă colegi, cu precizarea că acest grup nu se ocupă de evaluarea miniştrilor, acţiune de care se ocupă doar doamna prim-ministru, ci doar de a verifica în mod constant şi de a informa periodic BPN şi pe doamna prim-ministru despre stadiul îndeplinirii programului de guvernare. De asemenea, vor informa permanent şi liderii de grup, pentru că vorbim de acţiunile care trebuie să se îndeplinească de către Guvern, precum şi cele care trebuie să se îndeplinească de către Parlament în realizarea programului de guvernare”, a afirmat Liviu Dragnea.

Din comisie mai fac parte: Doina Pană, Dragoș Benea, Marian Oprișan, Nicolae Bădălău, Cătălin Rădulescu, Marius Dunca, Gabriel Zetea și Codrin Ștefănescu.

 

Un răspuns

  1. ciprian54@yaho.com' Valea Jiului spune:

    Poate va vedea domnul parlamentar Laurentiu Nistor cum isi rup masinile cetateni vaii jiului pe drumul DN 7A (Cheile Jietului) ca sa ajunga la Voineasa sau pe Transalpina , drumul spre Herculane , Gara Petrosani , Termoficarea in valea jiului , Domeniul Schiabil Parang , Statiunea Montana Pasul Vulcan , Schi la Petrila , investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan , … sau Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) sa asfalteze drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , … Valea jiului a votat de 28 ani cu PSD !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus