Laurențiu Nistor: „Premierul nu cunoștea programul de guvernare...”

Președintele PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, a prezentat vineri, la Deva, raportul întocmit cu privire la (ne)îndeplinirea măsurilor prevăzute în Programul de Guvernare de către Executivul condus de Sorin Grindeanu.

Ba mai mult, liderul social-democrat l-a acuzat pe Premier de necunoașterea programului de guvernare:

„Programul de guvernare ne-a făcut să fim credibili în fața electoratului. S-a făcut raportul pe primul semestru, așa cum am stabilit. Nu am crezut că premierul nu cunoștea programul de guvernare. Premierul a venit la CEX fără să spună de ce nu s-au realizat aceste măsuri. Am avut foarte mare încredere în el, suntem din județe vecine. Când a fost propus pentru funcția de premier, spunea în fața CEX că are demisia în alb la partid și că, în orice moment, dacă nu își va face datoria, renunță. Eu nu cred în demisii în alb. Când ai demnitate îți depui demisia. Sorin Grindeanu nu a făcut acest lucru. Este manevrat din spate”, a declarat deputatul Laurențiu Nistor, președinte PSD Hunedoara.

Laurențiu Nistor a mai adăugat că, ministerele vor funcționa cu secretarii de stat până la nominalizarea unui nou premier.

4 răspunsuri

  1. Programul la fel ca al PDL -ului din care facea parte si Dragnea si Valcov (autori) are cam aceleasi metehne ! Ce sa mai discutam de impozitul pe gospodarie si 30 000 de consultanti fiscali ? Cand nu sti ca nu sti se vede , chiar de langa Mures ! 🙂 🙂 🙂 Dragnea chintesenta politicii romanesti : Ministrul Adminisratiei si Internelor in guvernul Boc PDL acum PNL s-a cocotat in varful PSD si acum da jos guvernul PSD (impreuna cu Valcov tot fost PDL ). Romania mereu surprinzatoare ! 🙂   Cat au reusit Iohanis Turcanu si Gheorghiu sa cresca PSD-ul atat a reusit Dragnea sa-l scada , poate mai mult !

  2. Cine e Nistor si ce a facut pentru Hunedoara ?

  3. Domnul Nistor mai stie sa conduca Tractorul ?
    Ce face Nistor daca Dragnea-i cere sa mai iasa si la arat putin ?

  4. Un individ mediocru ca Nistor, cumplit de rau si razbunator, un impostor care s-a ocupat doar de bunastarea personala si a distrus orice sansa de evolutie a judetului, poate fi doar de partea lui Dragnea, Are aceleasi apucaturi, din nimic a ajuns unde este prin mijloacele cunoscute, nu are cum sa-si doreasca o schimbare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus