În plină criză finaciară, în anul 2013, primăria municipiului Deva a direcționat sume importante de bani pentru mai multe lucrări de reparații ce au vizat în principal instituția administrativă. Curios este faptul că toate aceste contracte au fost încheiate de primăria municipiului Deva cu o societate comercială înființată în luna ianuarie 2013, care a reușit performanța ca, încă de la început, să primească lucrări ce s-au desfășurat aproape pe tot parcursul anului.

SC BIAL CONS TRANS SRL este o societate comercială înființată în 17 ianuarie 2013 și are ca activitate principală lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Firma, nou înființată și fără vreun palmares care să o recomande, reușește să încheie un prim contract pe bani publici, astfel că în data de 16.04.2013, primăria municipiului Deva încheie cu societatea comercială contractul cu nr. 12547, care prevedea ca în termen de 30 de zile, SC BIAL CONS TRANS SRL să execute lucrări de igienizare a primăriei pentru suma de 64,391,92 lei. Nici bine nu a terminat lucrările de igienizare, că societatea mai încheie un contract cu primăria Deva în 30.05.2013, de data aceasta pentru 90 de zile, pe suma de  64.638,26 lei. Conform contractului, firma trebuia să execute lucrări de reparații la toaleta și casa paznicului din Parcul Cetate. După o scurtă pauză, în luna octombrie, norocul dă din nou peste SC BIAL CONS TRANS SRL, astfel că în data de 03.10.2013 se semnează cel de-al treilea contract cu primăria pentru o perioadă de 30 de zile, contract ce prevedea amenajarea rampelor pentru persoanele cu handicap, pentru care instituția administrativă alocă suma de 37.090,50 lei. Cu toate acestea, problema accesului persoanelor cu handicap rămâne încă nerezolvată, iar suma alocată pentru aceștia este jumătate din suma direcționată pentru confortul aleșilor locali – acela de a merge la muncă într-un loc igienizat, pentru care s-a alocat suma de 64,391,92 lei. La sfârșitul anului 2013, mai exact în luna decembrie, primăria încheie cel de-al patrulea contract cu „firma de casă” putem spune de-acum, SC BIAL CONS TRANS SRL, care toată luna decembrie a executat lucrări de reparații la garajele primăriei. Din bugetul local s-a alocat suma 45.090,50 lei societății comerciale.

În total, SC BIAL CONS TRANS SRL a încasat din cele patru contracte încheiate de primăria municipiului Deva suma de 211.740,68 lei. Un început destul de promițător pentru o societate comercială înființată în luna ianuarie și care reușește să o țină dintr-un contract în altul pe parcursul unui an întreg.

5 răspunsuri

 1. Hunedoara e in frunte ! CONTRACTUL PENTRU PAZA A FOST ADJUDECAT DE FIRMA CEA MAI SCUMPA ! 🙂 🙁

 2. ASTEPT OAMENI CA MARGINEANU SI MOLOT! imi sunt tare simpatici! bwhahahaha
  Sa ARDEM Impreuna!!

 3. Pup@gmail.com' Pup Matei spune:

  La pușcărie cu tine infractorule de Mărginean Petru!!!!!! HOT și sluga a lui molot ce ești

 4. Coruptia in judetul Hunedoara este prntre cele mai mari din tara, dovada ca investitiile sunt zero. Locuri de munca zero.

 5. De ce au spart toata Deva?
  Dc nu lucreaza sa termine o zina, apoi sa se mute mai departe?
  In felul acesta incep lucrari in toata Deva si primesc bani mai multi
  Sa nu uitam ca anul viitor sunt alegeri, au nevoie sa li se intoarca inapoi bai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus