Cea mai importantă competiție offroad organizată în România în ultimii ani se va desfășura în județul Hunedoara. Peste 90 de echipaje din nouă țări vor participa la eveniment.

Discovering Transylvania MotorSport, în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara, Primăria municipiului Hunedoara și Consiliul Local Hunedoara, vă invită la o nouă provocare de offroad adevărat sub numele “Discovering Transylvania Trophy”, competiție care se desfășoară sub egida C.N.O.R. și F.R.A.S.

“Între 28-30 august 2015 concurenţii  sunt aşteptaţi pe meleagurile hunedorene pentru a-şi demonstra talentul şi îndemânarea în pilotaj pe teren accidentat. În zilele de 28 și 29 august, participanții au de parcurs traseele de offroad din zonele Ciulpaz, Ulm, Cerbăl, Poiana Răchițelii. Ziua de 30 august este rezervată “probei de trial”, probă ce se va desfășura în incinta Stadionului Michael Klein din municipiul Hunedoara și unde publicul prezent poate vedea un spectacol oferit de cei mai buni sportivi din Romania, cât și din străinătate. Traseul competiţiei a fost pregătit cu atenţie de membrii Discovering Transylvania Trophy 2015, astfel încât acestea să fie practicabile pentru toate cele trei clase de concurs: Extrem, Standard şi Hobby. Vor fi 2 zile de traseeu offroad de aproximativ 170 km, desfăşurat în zona montană din împrejurimile Hunedoarei și Ținutul Pădurenilor. Într-un peisaj pitoresc, concurenţii îşi vor demonstra talentul şi abilităţile în offroad prin parcurgerea unui traseu complex: râuri, dealuri si teren accidentat” au declarat organizatorii evenimentului. 

Discovering Transylvania Trophy (DT Trophy) este o competiție sportivă, înscrisă în Calendarul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, organizată cu scopul de a promova offroad-ul în rândul tinerilor și de a-i îndruma spre performanță într-un cadru organizat.

Tabăra de bază este situata la Pensiunea Casiana, sat Ciulpaz, Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus