Tânăra a spus că se prostituează pentru că nu are cu ce-şi hrăni copilul.

O tânără în vârstă de 18 ani i-a propus unui bătrân în vârstă de 73 de ani o partidă de sex în parcul Areni din municipiul Suceava, în timp ce îi trăgea pantalonii femeia sustrăgându-i din buzunar victimei suma de 32 de lei.

Fapta s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 21.30, o patrulă a Jandarmeriei Suceava, care se afla în apropiere, intervenind imediat şi luând-o la întrebări pe tânără.

Din ancheta ulterioară a rezultat că bărbatul în vârstă de 73 de ani stătea pe o bancă din parc, fiind în stare avansată de ebrietate, ceea ce i-a atras atenţia tinerei în vârstă de 18 ani, identificată ulterior în persoana unei anume Maria M. Aceasta a intrat în vorbă cu bătrânul, i-a propus o partidă de sex, iar la un moment dat a încercat să-i dea jos pantalonii. A fost manevra prin care autoarea i-a băgat mâna în buzunar bărbatului, pentru a-i fura banii.

Bătrânul avea mult mai mulţi bani asupra sa.

Conform maiorului Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, „suspecta nu a reuşit să mai caute şi în celelalte buzunare, unde bătrânul avea portofelul cu suma de 1.900 de lei, activitatea sa fiind întreruptă de sosirea jandarmilor”. Ulterior, jandarmii au chemat la faţa locului o ambulanţă, pentru a-l duce pe bărbatul în vârstă de 73 de ani la spital. Asta pentru că, din cauza stării avansate de ebrietate, acesta nu se mai putea deplasa.

Jandarmii au predat-o pe tânăra în vârstă de 18 ani la Poliţia municipiului Suceava. Judiciariştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Suceava au deschis pe numele acesteia dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”.

Tânăra în vârstă de 18 ani are un copil şi a declarat că a mai acostat bărbaţi, propunându-le să facă sex cu ea. Tânăra a spus că se prostituează pentru că nu are cu ce-şi hrăni copilul.

Sursa: monitorulsv.ro

foto: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus