Ea a fost numită ca subprefect în februarie 2021
Oana Andreea Biriș (USRPLUS) a pierdut funcția de subprefect al județului, premierul Florin Cîțu a eliberat din funcții prin 42 de decizii, 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi, toți din partea USRPLUS.
Oana Andreea Biriș a fost numită în funcția de subprefect al județului în luna februarie 2021.
„Pot să mă întorc la a scrie exact așa cum simt după ce Guvernul României a destituit astăzi din funcție 14 prefecți și 28 de subprefecți USRPLUS.
Vreau să mulțumesc tuturor colegilor din Instituția Prefectului – Județul Hunedoara pentru profesionalismul și dedicarea de care au dat dovadă zi de zi. De asemenea, mulțumesc pentru colaborare conducerilor instituțiilor deconcentrate, domnilor și doamnelor primari și echipelor alături de care “m-am lipit de fiecare doză de vaccin” sau “am sabotat campania de vaccinare”, depinde pe cine ascultăm.
Mă bucur că am putut fi în serviciul oamenilor, atât cât am putut. Nu suntem puri și nici perfecți în partidul din care fac parte, dar am dovedit și vom dovedi cu fiecare ocazie că vrem doar să servim interesul comun în mod cinstit.
România se schimbă, oricâtă rezistență opune vechiul sistem.
There’s always hope!”, a scris aceasta pe contul său de Facebook.
Ea este din iunie și președinte al Organizației Județene USRPLUS Hunedoara.

2 răspunsuri

  1. Stai chill, don câtzone cade mintenaș.
    Eu nu doresc o revenire la o guvernare cu pnl și udmr. Eu doresc alegeri anticipate. Lumea s-a cam dumirit cum e cu blatul usl-ist pentru banii din pndl și pentru ”procurorii” de casă ai ficusului, deci e de așteptat să ia USR+ atât din votanții pnl, cât și din votanții psd.
    FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE !

  2. Cum stati cu cenzura ? Comunistilor si pupincuristilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus