La eveniment a participat și președintele PNL, Ludovic Orban.

Candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Deva, Florin Nicolae Oancea, s-a prezentat oficial în fața membrilor de partid. Lansarea candidaturii a avut loc pe scena Teatrului de Artă din Deva, iar la eveniment au participat liderul PNL, Ludovic Orban și alți lideri ai partidului, parlamentari și primari. De asmenea, au fost prezenți liderii PSRO, PRM și PER, formațiuni care susțin candidatura liberalului.

Evenimentul a debutat cu un minirecital de cântece patriotice susinut de interpretul Cristian Fodor care a fost și amfitrionul întâlnirii. În sală, atmosfera a fost întreținută de aplauzele membrilor PNL din Deva, Hunedoara și alte localități ale județului.

Rând pe rând, invitații de la „prezidiu” au luat cuvântul și și-au exprimat încrederea că PNL va câștia alegerile parțiale din 5 noiembrie. Candidatul PNL a vorbit despre responsabilitatea pe care și-o asumă participând la această competiție.

„Aceste alegeri parțiale pentru funcția de primar au o însemnătate deosebită pentru viitorul cetățenilor municipiului Deva. Știu cât de mari sunt așteptările dumneavoastră legate de aceste alegeri, știu cât de mare este responsabilitatea mea. Îmi asum această responsabilitate și sunt convins că, din data de 6 noiembrie 2017, Deva va avea un primar liberal”, a declarat Florin Oancea.

La rândul său, Ludovic Orban, a vorbit în termeni laudativi despre candidatul PNL.

„Florin Oancea putea să fie candidatul PNL când s-a făcut măgăoaia aia USL-istă în care nu mai știai cine e dreapta, cine e de stânga, cine e cu adevărat omul care ține la PNL și cine beneficiază de pe urma pozițiilor politice ale PNL. Astăzi e rândul lui Florin Oancea și este un om în care eu cred cu adevărat pentru că este un om bun, deschis, o fire sociabilă, prietenoasă. Este un om dedicat care știe să renunțe la tabieturile și plăcerile vieții pentru a se dedica altor oameni”, a declarat Ludovic Orban.

Evenimentul s-a încheiat după mai bine de două ore de discursuri.

SCENA PNL FLORIN OANCEA (2) PNL (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus