Ioan Băban, directorul sportiv al echipe de handbal CSM „Cetate” Deva, ar putea fi exclus din lotul formației dacă devencele nu ajung în semifinalele Cupei României la handbal feminin. Turneul începe la sfârșitul lunii aprilie.

Dacă nu câștigă primele două meciuri din cupă, Băban riscă demiterea. „Dacă a ratat locurile 1-6, și automat intrarea în play-off, mai are acest obiectiv (n. semifinalele Cupei României). Trebuie să-și asume acest lucru, dacă nu vom găsi o cale de a ne despărți amiabil. Evitarea retrogradării o poate face și Mătăsaru”, spune Marian Muntean, finanțatorul echipei CSM „Cetate” Deva.

Devencele vor întâlni în prima fază a competiției echipa din eșalonul secund, Știința București. Dacă vor câștiga disputa, în următorul joc vor întâlni câștigătoarea meciului dintre HCM Roman – HC Dunărea Brăila, principalele favorite la accederea în finală, potrivit lui Marian Muntean. „Am avut noroc la tragerea la sorți. Dacă trecem de Roman sau Brăila avem șanse mari la finală. Până la urmă nu poți să joci în Cupele Europene dacă nu câștigi cu adversari dificili”, spune Muntean.

HC Zalău şi SCM Craiova vor intra în competiţie direct din sferturile de finală deoarece nu au adversari în optimi. Cupa României la Handbal Feminin are loc la Târgoviște în perioada 23-27 aprilie 2014, iar finalistele vor participa în sezonul 2014-2015 în Cupa EHF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus