Biorul Permanent Județean al PSD Hunedoara a decis în această seară ca primarul comunei Sălașu de Sus, Sorin Marica, să fie propunerea social-democraților pentru funcția de deputat în Colegiul 3.

Sorin Marica, primarul comunei Sălașu de Sus, este candidatul PSD la alegerile parțiale care vor avea loc pe data de 25 mai în Colegiul uninominal numărul 3 (Țara Hațegului – Călan – Ținutul Pădurenilor). Decizia a fost luată în unanimitate de Biroul Permanent Județean al PSD Hunedoara în această seară.

Contactat de Hunedoara Liberă.ro, Sorin Marica a confirmat decizia colegilor din conducerea organizației județene a PSD Hunedoara. „Sunt onorat de această nominalizare care înseamnă în primul rând o mare responsabilitate față de toți locuitorii Colegiul 3.  Călanul, Țara Hațegului și Ținutul Pădurenilor au în comun nevoia de a fi susținute de o voce credibilă, de un om care să nu fie rupt de realitățile din teritoriu”, a declarat Sorin Marica.

Sorin Marica a fost ales primar al comunei Sălașu de Sus în anul 2000, iar de atunci a fost reconfirmat în funcție la fiecare scrutin electoral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus