Delegația USR prezentă la Palatul Cotroceni i-a comunicat președintelui că nu îl va susține la alegerile de la toamnă.

Delegația USR prezentă la Palatul Cotroceni, la consultările cu Președintele Klaus Iohannis, i-a comunicat acestuia că nu îl va susține la alegerile prezidențiale de la toamnă, au declarat surse politice pentru Digi24.ro.

USR și PLUS vor avea candidat propriu în lupta pentru Cotroceni, l-a informat președintele USR, Dan Barna, pe șeful Statului.

Reacția lui Iohannis a fost calmă, susțin sursele participante la întâlnire. „Foarte bine, ar fi anormal să nu aveți”, le-ar fi spus Președintele celor de la USR.

Aceleași surse relatează că Președintele Iohannis le-a cerut liderilor USR să colaboreze cu PNL, inclusiv într-o guvernare comună, pentru că „trebuie făcut ceva pentru România”. Dacă USR și PNL nu își unesc eforturile pentru a construi împreună, există pericolul revenirii PSD în forță, i-a avertizat Klaus Iohannis, amintindu-le de victoria zdrobitoare a PSD la alegerile parlamentare din 2016.

Useriștii însă nu s-au arătat dispuși să intre la guvernare, lucru pe care l-au comunicat apoi și în declarațiile publice.

Sursa: digi24.ro

3 răspunsuri

  1. Burgmeister@Sibiu.ro' E tu Brutus !?! spune:

    Nasol de tot daca Presedintele Iohannis nu mai este “satisfacator” nici pentru USR, un partid de oportunisti fara mama – fara tata (adica fara crez / doctrina avuabila) !
    Poate ca tocmai de aceea….

  2. humor@Romania.ro' @gica curiosul spune:

    O tara trista plina de humor….
    Optiunile noastre n-au importanta dar va fi interesant de vazut cu ce candidat vor veni salvamarii. Poate cu Grig Bivolaru, candva seful in Absolut al D-lui Julien ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus