Stand cu vânzare la Biblioteca Județeană Ovid Densușianu. Una dintre cele mai mari librării online din România își va expune oferta editorială în fața cititorilor din Deva.

Începând cu data de 21 noiembrie, una dintre cele mai mari librării on-linedin România, OKIAN.ro, își va prezenta din nou oferta editorială în fața cititorilor din Deva prin standul cu vânzare ce va funcționa până la 21 ianuarie în incinta Secției de Artă şi Carte Franceză din cadrul Bibliotecii Judeţene „Ovid Densușianu” din Deva.

În toată această perioadă, cei interesaţi vor avea suficient timp la dispoziţie să consulte bogata ofertă etalată.

“În cei aproape 20 de ani de activitate, OKIAN a reuşit, cu profesionalism şi seriozitate, să devină un adevărat brand şi să ocupe un loc foarte important pe piaţa de carte din România. Această adevărată instituţie culturală oferă acum peste 800.000 de titluri de carte profesională, educaţională şi beletristică, atât în limba engleză, cât și în limba română. Acest impresionant număr de titluri se regăseşte grupat în peste 500 decategorii și subcategorii, cărţile pe care le oferă OKIAN acoperind orice domeniu, de la pedagogie, termodinamică şi medicină naturistă, până la arte plastice, religie, politică,psihologie, sport, turism. Mai mult decât atât, pe lângă carte tipărită, OKIAN s-a preocupat în continuu de diversificarea paletei de produse oferite clienților săi, adăugându-și în portofoliu și alte categorii, precum cărți digitale, audio book-uri, jocuri, accesorii și cadouri. Toată această ofertă se poate consulta pe platforma on-line www.okian.ro.” a declarat Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Județene Ovid Densușianu.

OKIAN este un proiect dezvoltat de Prems Librexim SRL Braşov, distribuitor oficial al Pearson în România și distribuitor general de cart educațională, academică şi de specialitate.

Standul va fi deschis de luni până vineri de la 09.00 la 18.00 și sâmbăta de la 09.00 la 14.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus