In cele 257 misiuni de patrulare desfasurate in timpul noptii au fost implicate forte din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean (190 patrule), Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (36 patrule), Inspectoratului de Jandarmi Judetean (16 patrule), Politiei Locale (14 patrule) si Inspectoratului de Politie Judetean (1 patrula).

Pana in aceasta dimineata, ora 10.30, opt persoane au fost preluate de pe strada din Vulcan, Petrosani, Hunedoara, Pravaleni si Suseni si dintr-o curte din Brad. Barbatul,in varsta de 62 de ani, preluat dintr-o curte din Brad, a fost gasit in stare grava, in hipotermie si cu un traumatism cranio-cerebral, si transportat de SAJ cu o ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente Deva. Un alt barbat preluat in aceasta dimineata, in hipotermie si stop cardio respirator, din localitatea Pravaleni a fost resuscitat la Centrul de Primiri Urgente din Brad.

Cinci persoane au fost transportate cu hipotermie la Unitatea de Primiri Urgente, in timp ce, alte 3 au fost cazate la centrele de primire. In total, din data de 08 ianuarie, echipajele de interventie au preluat si transportat la Unitatile de Primiri Urgente si centrele de primire, 14 persoane afectate de ger.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus