Proiectul are o valoare estimativă de 26.239.000 de lei

„Proiectul „Reabilitarea și modernizarea Casei de Cultură „Alexandru Grozuță”, transformarea acesteia în centru cultural multifuncțional și reabilitarea străzii Dacilor în municipiul Orăștie” depus în cadrul Programului Operațional Regional, Obiectivul specific 13.1: Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici și mijlocii din România, a trecut toate etapele de evaluare la Agenția de Dezvoltare Regională Vest obținând un punctaj de 70 de puncte care certifică intrarea în etapa de precontractare.
Proiectul cuprinde două obiective de investiții:
1. Reabilitarea și modernizarea Casei de Cultură „Alexandru Grozuță” și transformarea acesteia în centru cultural multifuncțional: lucrări de reabilitare structurală, funcțională și tehnică; dotarea cu echipamente și mobilier specific.

41606998_884157711789868_4213506133060485120_n
2. Reabilitarea și modernizarea străzii Dacilor din municipiul Orăștie; lucrările de infrastructură vor cuprinde: pavaje la carosabil și trotuare, amenajare zone verzi , amenajare de spaţii de odihnă cu mobilier urban, refacerea vegetaţiei îmbătrânite.
Activitățile propuse prin proiect sunt complementare, împreună contribuind la îmbunătățirea calității vieții populației în cadrul municipiului Orăștie. Implementarea proiectului va aduce beneficii întregii comunități prin desfășurarea de activități într-un mediu propice ce va crește coeziunea socială, coroborat cu modernizarea străzii Dacilor, ce va facilita mobilitatea locuitorilor orașului, dar și a turiștilor interesați de centrul istoric.
Proiectul are o valoare estimativă de 26.239.000 lei cu TVA inclus si s-a depus în parteneriat, respectiv: U.A.T. MUNICIPIUL ORĂȘTIE în calitate de Solicitant și Lider de parteneriat, și U.A.T. JUDEȚUL HUNEDOARA prin CONSILIUL JUDEȚEAN HUNEDOARA în calitate de Partener”, a scris primarul municipiului Orăștie, Ovidiu Laurențiu Bălan pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus