Este vorba despre un medic, 5 asistente și 5 infirmiere

Personalul de la ATI de la Spitalul municipal Orăștie și-a dat demisia. Este vorba despre un medic, 5 asistente și 5 infirmiere. Informația a fost confirmată pentru Hunedoara Liberă de către primarul municipiului Orăștie, Ovidiu Laurențiu Bălan. Demisiile au fost înaintate managerului spitalului, Grațiela Achim.

Potrivit ziarului Libertatea, cele 11 persoane au demisionat pentru că nu au aparatură și echipamente medicale necesare.

Vasilică Potecă, prefectul județului Hunedoara: „Cu chiu, cu vai, am dat de managerul de la Orăștie și mi-a adus la cunoștință că cinci infirmiere, cinci asistenți medicali și medicul de pe secția de ATI s-au ridicat și au plecat spunând că le este frică să mai facă meseria de medic, să-și mai slujească pacienții. Am întrebat despre motiv. Este lipsa echipamentelor? Mi s-a spus că nu (…) Au acolo tot ce le trebuie, dar au spus că le este frică de acest coronavirus și că dacă vor lucra acolo vor muri. Aceasta este explicația care mi-a fost dată. În spital nu sunt internate persoane infectate cu Covid-19“ .

În municipiul Orăștie nu există niciun caz de Covid-19.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus