Colegii adolescentului mort în accidentul de sâmbătă, Darius Stan, au desenat cu lumânări inițialele numelui său

Elevii de la Colegiul Național „Aurel Vlaicu” din Orăștie s-au strâns astăzi în curtea școlii și au aprins lumânări în memoria colegului lor, decedat într-un accident de mașină, sâmbătă, la ieșirea din oraș, pe DN 7.

Darius Stan era elev în clasa a XII-a la Colegiul Național „Aurel Vlaicu” din Orăștie. În 18 februarie ar fi împlinit 19 ani. În accidentul de sâmbătă și-au mai pierdut viața alte două persoane.

Foto: Adriana Chira

7 răspunsuri

 1. o tragedie , facebook-ul plin de mesaje de condoleante….din ce s-a publicat am inteles ca accidentul s-a produs din vina lui , o familie ce circula normal cu masina a murit si putini sint cei care ii mentioneaza….teribilism la volan …o familie a murit , vinovati de a se intilni in drum cu un tinar inconstient , nu erau tineri ca sa fie o tragedie, de la o virsta nimanui nu-i pasa de tine…..ciudata educatie…

 2. O întrebare:
  Cine a produs accidentul, oare chiar nu gândim?

 3. Florin, eu iti dau drepatate. Si am am aflat aceleasi zvonuri despre cine ar fi cu adevarat inculpatul. Iar daca asa este cum se vehiculeaza, nu pot sa nu ma gandesc ca au murit doi oameni nevinovati, care, mai mult ca sigur aveau copii. Si acesti copii au ramas acum fara ambii parinti, cand aveam cea mai mare nevoie de ei. Eu personal am parinti de varsta celor doi oameni nevinovati care s-au stins din viata in accident, si nici nu vreau sa imi imaginez cum ar fi sa raman acum singura pe lume, fara parinti, acum cand am mai mare nevoie de ei. E de-a dreptul sfasietor. Fie ca toti cei ce s-au stins in accident sa se odihneasca in pace si ca Dumenzeu sa mangaie familiile tuturor celor trecuti sambata la cele vesnice. Inteleg si durerea familiei Stan, ii cunosc personal, dar nu pto sa nu ma gandesc ca si cei doi cu siguranta au si ei familie, pentru care au insemnat ceva,

 4. s-a sinucis. si a OMORAT alte 2 persoane….. DE CE??

  • Bună ziua dl. Mihai Dumnezeu.Sunt sigur ca asa va este numele de familie din moment ce d voastră sunteți sigur ca Darius sa sinucis.De ce nu va găsiți ceva bun de făcut decât sa comentati in necunostinta de cauză.

 5. Chiar Asa, condoleante, dar ii un criminal, isi merita Soarta.

  • Bună ziua dl.Sorin Țepeș Vlad.sunt mai mult ca sigur ca d voastră nu cunoașteți adevaratul sens al cuvantului “criminal”.
   Eu as v as propune sa spuneți “Doamne ferește mă”!!!in loc sa vorbiți aiurea fara sa gândiți.si aș mai vrea sa va spun ceva.tare mult aș vrea să va întâlnesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus