Liderii PNL Hunedoara au riscat și au pierdut!

Înaintea alegerilor locale, PNL l-a racolat pe primarul orașului Petrila, Ilie Păducel. La acea vreme, „mutarea” a fost aprig contestată întrucât, desemnarea lui Ilie Păducel drept candidat PNL încălca criteriile de integritate ale partidului.

Co-președintele PNL Hunedoara, tânărul deputat Bogdan Țîmpău, susținea că intrarea lui Ilie Păducel în partid este o reușită și că va garanta câștigarea alegerilor din 2016 în Petrila. „Decizia este luată, domnul Ilie Păducel este candidatul nostru și vom câștiga, fie că le convine unora sau altora”, a declarat pentru Hunedoara Liberă Bogdan Țîmpău.

Pe 5 iunie, candidatul PNL și primar în funcție a pierdut alegerile în favoiarea candidatului PSD, Vasile Jurca.

Între anii 1981 și 1988, Ilie Păducel a deținut funcția de secretar al comitetului PCR de la Exploatarea Minieră Lonea, după ce, anterior, a fost președintele sindicatului de la aceeași exploatare minieră (1979-1981). După cei 8 ani în care Ilie Păducel a condus PCR la EM Lonea, partidul l-a pus primar al orașului (președinte al Comitetului Executiv al Consiliului Popular). Ilie Păducel este absolvent al Academiei „Ștefan Gheorghiu”.

După 1989, Ilie Păducel s-a întors în mină, ca artificier. În 1996 însă, Păducel a candidat la funcția de primar și a câștigat.

 

Un răspuns

  1. Timpau a primit sutul pe care l-a meritat.O lista de consilieri pe locurile eligibile la CJ construita pe nepotisme si interese personale.Domnisoare cu parul lung si fusta scurta amante de lideri din Arad ,soferi a lui Gligor si alte figuri insipide a fost oferta unui TAMP.u oferita alegatorilor.Un infatuat care a ajuns in fruntea PNL fara sa aiba nici un merit.
    Merita soarta PNL ul cu asemenea individ in frunte lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus