Candidatul ALDE la functia de primar s-a retras din partidul condus de Mircea Moloț.

Ovidiu Popa, fost candidat al ALDE la funcția de primar al Devei la alegerile parțiale din 5 noiembrie, a demisionat din partid. Anunțul a fost făcut de președintele filialei județene, Mircea Moloț care a vorbit și despre rezultatul obținut de Popa în urma scrutinului din 5 noiembrie.

„Este ziua cea mai nefastă din viata mea de politician. Rezultatele nu au fost slabe, ci mizerabile. Am încercat în ședința de joi, de birou municipal și județean să facem o analiză a scorului mizerbil obținut de ALDE la alegerile din 5 noiembrie. Nu e nimeni tap ispășitor. Toți, începând de la președintele județului până la ultimul membru de partid din Deva suntem vinovați de acest scor. Ovidiu (Popa, n. red.) nu este politician. A fost un duș rece care sper să ne trezească pe toți. Spuneam că ne dorim să câștigăm, dar știam care este anvergura partidului. Sincer, mă așteptam la un scor de două cifre”, a declarat Mircea Moloț, luni, în cadrul unei conferințe de presă.

Funcția de președinte interimar al ALDE Deva a fost preluată de Emanuel Clej. Alegerile interne la ALDE Deva vor avea loc până în data de 20 decembrie. La nivel județean, deocamdată, nu se vor organiza alegeri pentru alegerea președintelui, astfel că, Mircea Moloț rămâne președinte interimar „până la noi ordine”.

 

3 răspunsuri

  1. Daca are caracter dar stim cu toti ca nu are acest securist dovedit MOLOT ar fi trebuit dupa acest scor rusinos sa -si dea demisia ,datorita lui ALDE HD a scazut cu aproape 3%DEMISIA

  2. Scorul este mizerabil precum MOLOT.

  3. La puscarie cu gunoiul de molot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus