Ovidiu Vlad este candidatul PNL pentru de primar al orașului Geoagiu

În Geoagiu Băi, astăzi, există turism doar 3 luni pe an, iar lucrul acesta trebuie să se schimbe.

Turismul trebuie sprijinit de către autoritățile locale, în așa fel încât să avem turiști pe toată perioada anului, inclusiv iarna. De aceea, am fost în municipiul Oradea, unde am discutat cu colegul meu, liberalul Ilie Bolojan, primarul acestei localități.

Aici este cea mai performantă administrație locală din zona de vest a României, un model pentru noi toți. Pentru mine reprezintă un mare avantaj faptul că îi am alături și că pot învăța de la cei mai buni.

Municipiul Oradea a finalizat o investiție foarte importantă, în urmă cu câțiva ani, mai exact Aquapark-ul Nymphaea. Acesta are o cifră de afaceri de 5 milioane de euro pe an.

Pentru că în următorii ani stațiunile balneare vor beneficia de fonduri europene, Geoagiu Băi poate elabora un astfel de proiect, bazându-ne pe experiența și seriozitatea colegilor din Oradea.

Geoagiu a fost înzestrată cu băi și potențial turistic excepțional, dar din păcate, o stațiune cu un asemenea potențial uriaș nu a beneficiat de o administrație competentă, capabilă sa pună în valoare avantajele indiscutabile ale zonei. Oradea a făcut mult mai mult neavând resursele naturale existente la Geoagiu.

Bunicul meu de la Bozeș avea o vorba care se potrivește acum: „Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă în straiță!”

Ovidiu Vlad,
Candidat PNL pentru postul de primar al orașului Geoagiu
Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara CUI 21200012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus