Ovidiu Vlad este candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Geoagiu

Împreună cu colegul meu liberal, domnul primar al Sebeșului, Dorin Nistor, am întocmit un proiect comun pentru înființarea unei zone industriale în zona localității Gelmar.

La numai 20 de minute de Geoagiu găsim altă lume, tot în România, cu acces la aceleași fonduri și cu aceeași legislație, acolo se poate, la noi, NU! Sebeșul a devenit un punct important pentru investitori, care la rândul lor beneficiază de profesionalismul, implicarea și seriozitatea autorităților locale.

Am identificat împreună cu domnul primar modalitățile prin care ne va sprijini în viitor. Locuitorii zonei acesteia merită un trai decent și locuri de muncă bine plătite.

Cel mai modern terminal inter-modal din Transilvania, o investiție de peste 25 de milioane de euro, va fi construit la Sebeș, în zona nodului rutier dintre autostrăzile A1 și A10. Acest terminal va avea capacitatea de 2.750.000 tone/an.
Cum ne va ajuta asta pe noi și ce vom face și noi în paralel?

Noi vom fi parte a acestui proiect ca punct auxiliar de depozitare în ceea ce urmează să fie zona industrială a orașului Geoagiu, situată la 30 de km de municipiul Sebeș, în zona localității Gelmar, pe o suprafață de 54 ha.

Cu siguranță, această investiție care o să fie realizată la Sebeș și investiția care o să fie realizată la Geoagiu vor produce multe locuri de muncă atât de importante pentru localnici.

Știu exact ce trebuie să facem, știu cum putem pune Geoagiu pe harta investițiilor importante în infrastructură și am susținerea necesară pentru a ridica aceasta zonă care a rămas încremenită în timp!

Ovidiu Vlad,
Candidat PNL pentru postul de primar al orașului Geoagiu

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara CUI 21200012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus