Cu toată atenția îndreptată pe dezbaterea proiectului de buget pe anul 2016, pe tăcute, parlamentarii vor vota miercuri legea pensiilor lor speciale.

Dupa cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis, dupa mai multe incercari de adoptare in plen si retrimiteri la Comisie, proiectul a primit raport pe sest, joi, in Comisia de specialitate, iar luni a fost introdus suplimentar, fara dezbatere, atat pe ordinea de zi a Biroului Permanent Reunit, cat si pe cea a plenului.

“La solicitarea liderului de grup PSD de la Camera Deputatilor s-a introdus pe ordinea de zi, fara sa se faca precizarea la introducerea pe ordinea de zi. Mie mi s-a aprins un beculet si am votat impotriva. (…) Am fost singurul din Birourile Permanente Reunite care a votat impotriva. (n.r. Colegii mei) n-au fost atenti probabil.

Nu a fost explicit. S-a introdus suplimentar.

PNL va vota impotriva pensiilor speciale pentru parlamentari.

Sa nu facem proces de intentie, poate s-a razgandit si PSD-ul si o sa voteze impotriva adoptarii pensiilor speciale, cel putin domnul Dragnea asa a dat declaratii, ca nu mai sustine adoptarea pensiilor speciale”, a explicat liderul liberal Ludovic Orban.

Anterior, intrebat despre acelasi proiect, presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat ca pensiile speciale nu au fost discutate sau introduse pe ordinea de zi – aratand inca o data modul netransparent in care acest lucru s-a facut.

stiripesurse.ro

Un răspuns

  1. Astia rebuia sa fie in Colectiv,nu acei tinerii deosebiti.Dar daca vor continua asa,nu se stie niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus