Dacă la centru partidul lui Dan Diaconescu duce lupte grele pentru recâştigarea credibilităţii în rândul propriilor parlamentari, în teritoriu lupta se duce pentru reconstrucţia organizaţiei.

PPDD Hunedoara este singurul partid care a schimbat în trei ani nu mai puţin de 5 preşedinţi la nivelul organizaţiei judeţene. Printre cei care au condus organizaţia se numără Haralambie Vochiţiu (acum UNPR) şi Marian Muntean (acum PNL).

Astăzi, lider interimar al formaţiunii este consilierul local din Hunedoara, Robert Muzsic. Potrivit lui Muzsic, în această perioadă se lucrează din greu la reconstrucţia organizaţiilor locale, puternic lovite de plecările din partid.

În cele 45 de zile în care aleşii au avut liber la traseism politic, PPDD a rămas fără 46 de consilieri locali şi 4 judeţeni.

„Acum mai avem 42 de consilieri locali în judeţ, dar sunt câţiva dintre cei care au plecat care vor să se întoarcă în PPDD”, a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro Robert Muzsic.

Preşedintele formaţiunii de la nivel judeţean susține că numărul mic de consilieri nu este descurajant, pentru că în multe consilii locale PPDD înclină decisiv balanţa deciziei politice.

„Vreau să demonstrăm că partidul nu moare”, spune Muzsic, care se pregăteşte pentru candidatura la funcţia de preşedinte al PPDD Hunedoara.

Alegerile pentru noua conducere a PPDD Hunedoara ar putea avea loc în luna martie a acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus