Cozile imense de la mormântul lui Arsenie Boca de la mănăstirea Prislop s-ar putea muta la Bucureşti.

Patriarhul Daniel are de gând să aducă moaştele Sfântului Ardealului la Catedrala Neamului. Asta s-ar putea întâmpla la anul, când sunt preconizate primele slujbe în imensa biserică, scrie Click

Anul trecut, când s-au împlinit 26 de ani de la moartea sa, peste 30.000 de oameni au venit să se roage la mormântul lui Arsenie Boca, despre care lumea întreagă a aflat că face minuni. 

Arsenie Boca şi-a prevăzut sfârşitul!

Aceste cozi imense se pot muta la anul in Bucuresti, daca este sa tinem cont de dorinta patriarhului Daniel de a-l dezgropa pe sfant si a-i aduce moastele in capitala la catedrala mantuirii neamului , ce urmeaza sa fie construita langa Palatul Parlamentului.

Biserica incaseaza an de an sume frumoase de bani pe 28 noiembrie, atunci când se comemorează moartea „Sfântului Ardealului” la Mănăstirea Prislop, din Hunedoara. Cat despre viitoarea destinatie a moastelor lui Arsenie Boca, aceasta va fi cea mai impunatoare din tara.

Catedrala Mântuirii Neamului va fi înaltă de 120 de metri, cât un bloc cu 30 de etaje, va avea 12 lifturi, restaurante, librării şi parcare subterană. Lucrările vor costa în final 400 de milioane de euro. Impresionanta construcţie ar trebui să fie gata în 2017, iar 5.000 de credinciosi ar putea participa la slujba.

B1.ro

Un răspuns

  1. Parintele a lasat cu viu grai unde sa odihneasca .La Prislop. O fi avand patriarhul ceva viziuni ?Pai sa faca si el doar 10 % din minunile facute de Parinte si dam buluc peste alaiul sau cu mic cu mare.Daaa mertanu -l mai are?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus