Parchetul General continuă ancheta în cazul accidentului de la clubul Colectiv. În cursul zilei de luni, cei trei patroni ai localului - Costin Mincu, Alin Tănăsescu şi Cătălin Gancea - vor fi audiaţi din nou de procurori, existând şi posibilitatea ca aceştia să fie reţinuţi.

Sâmbătă, cei trei au fost audiaţi de poliţişti, iar potrivit unor surse, aceştia au declarat că tragedia a fost provocată de organizatorii concertului care au închiriat sala.

Luni este a treia zi de doliu naţional, iar bilanțul este unul negru: 30 de morţi şi alţi 137 în stare gravă. Medicii spun că 90 de răniţi mai pot fi salvaţi doar de un miracol. Până acum, mai multe persoane care se aflau atunci în club au dat declarații pentru a explica ce s-a întâmplat.

De asemenea, medicii legişti au finalizat ieri seară autopsiile şi au trimis rezultatele procurorilor. Intoxicaţia cu monoxid de carbon, fum şi gaze toxice este principala cauză a decesului victimelor incendiului de vineri noapte, din Clubul Colectiv, relevă primele rezultate provizorii ale autopsiilor.

stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus