Din investigațiile făcute a rezultat că cei mici nu au fost bătuți. Sunt însă plini de mușcături de țânțari.

Patru copii mici, cu vârste cel mai probabil cuprinse între unu și patru ani au fost găsiți, noaptea trecută, abandonați, în apropiere de Catedrala Mitropolitană din Timișoara. Cineva care a trecut prin zonă l-a auzit pe unul din ei plângând și a sunat la 112.

”Copii nu sunt de etnie rromă și nu prezintă nume de abuz. În prezent facem investigații pentru a da de părinții lor sau de cine i-a abandonat. Persoanei respective i va face dosar penal pentru abandon de familie, infracțiune care, potrivit Codului Penal, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la trei ani sau amendă”, a declarat Ionuț Bocancea, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

La spital au fost convocați în această dimineață reprezentanții de la Protecția Copilului, cei de la Asistență Socială și polițiștii.

„Din investigațiile făcute a rezultat că cei mici nu au fost bătuți. Sunt însă plini de mușcături de țânțari. În acest moment ei sunt bine”, a declarat medicul Mihai Gafencu.

Noaptea trecută, când au fost găsiți, erau aproape înghețați de frig, ei fiind subțire îmbrăcați, iar temperatura scăzând sub 12 grade.

Sursa: Pressalert

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus