Condamnaţi definitiv de instanţă pentru infracţiuni de contrabandă, identificaţi de poliţiştii hunedoreni şi depuşi în penitenciar.

În data de 06.04.2016, poliţiştii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Deva au organizat o acțiune în urma căreia a fost depistat, pe raza municipiului Deva, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Hunedoara, cu antecedente penale, condamnat de Judecătoria Hunedoara, în data de 05.04.2016, la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru infracțiunea de contrabandă cu țigări.

Bărbatul care nu se afla în urmărire națională, a fost depus în penitenciar, în vederea executării pedepsei privative de libertate.

Tot în cursul zilei de ieri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara au efectuat o acţiune pe raza municipiului Hunedoara, în urma căreia  au depistat trei hunedoreni, în vârstă de 35, 36 şi, respectiv, 38 de ani, care au fost condamnaţi de Judecătoria Hunedoara, în data de 05.04.2016, la pedepse privative de libertate cuprinse între 5 ani şi 3 luni (în cazul bărbatului în vârstă de 38 de ani) şi 5 ani (în cazul celorlalţi doi), pentru săvârşirea infracțiunii de contrabandă.

Cei trei hunedoreni nu se aflau în urmărire naţională şi au fost depuşi în Penitenciarul Bârcea Mare, în vederea executării pedepsei închisorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus