Pe lista de candidați la Parlamentul european a Partidului Noua Republică se află și patru hunedoreni, membri ai organizației județene. Alături de cei patru se află alți doi candidați, cu rădăcini în județul Hunedoara, dar care își desfășoară activitatea în alte orașe.

Partidul Noua Republică a depus în această dimineață lista candidaților la alegerile europarlamentare.

Andrei Rosetti – pictor şi profesor, originar din Deva, ocupă locul 6 pe lista candidaților Noii Republici la Parlamentul European. Pe poziția a opta se află Voicu Ienci – antreprenor, pe 28 se află Horaţiu Năznean (foto) – antreprenor, președintele Organizației județene a PNR, iar pe locul următor este Valeriu Teodorescu medic. Alături de aceștia, candidează alți doi membri care au rădăcini în județul Hunedoara.

“Noua Republică a depus peste 220.000 de semnături. A depus o listă de candidați proaspeți, noi. Suntem un partid al noutății și candidații reprezintă această noutate. Oameni care nu am mai făcut politică, în marea lor majoritate sunt oameni care se implică pentru prima data în cetate, antreprenori, foarte mulți tineri și o medie de vârstă de doar 37 de ani pentru cei 31 de candidați”, a declarat Mihail Neamțu la BEC, la depunerea listei de candidați pentru alegerile europarlamentare, citat de Agerpres.

Liderul PNR a mai declarat că formațiunea pe care o reprezintă va lupta pentru o mai bună reprezentare a României și a intereselor naționale la Bruxelles. „Vom lupta pentru o educație care să fie la standarde occidentale în țara noastră, deci vom cere ca la nivel european plagiatul și alte forme de corupție să fie combătute în educație. Vom lupta pentru o sănătate în care românii să beneficieze de pe urma investiției statului în medici. Vom lupta pentru familia tradițională, care în opinia noastră este familia rezultată din uniunea naturală dintre bărbat și femeie”, a precizat Neamțu.

2 răspunsuri

  1. valericamihai01@gmail.com' Valy Sarmanul spune:

    Avem nevoie de astfel de candidati sa ne reprezinte in Parlamentul european fata de listele de sotii,cumetri,fini si alte rubedenii ale partidelor cu radacini FSN-iste,candidatii PNR sunt o alternativa onorabila de votat.

  2. Sa bateti “coruptia si coruptii” la fundu’gol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus