Pompierii de la Detaşamentul din Petroşani, Garda de Intervenţie Rîu de Mori şi de la Detaşamentele din Deva şi Ilia au intervenit miercuri pentru lichidarea a patru incendii. 

Nu şi-au curăţat coşul de fum

Detaşamentul de Pompieri din Petroşani a intervenit cu 2 autospeciale de stingere pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei case situate pe strada Cucului din localitate. La sosirea echipajelor de intervenţie ardea funinginea din interiorul coşului de fum. Pompierii au stins incendiul în cel mai scurt timp stabilind că arderea a fost generată de coşul de fum necurăţat corespunzător.

S-au jucat cu focul

Garda de Intervenţie Râu de Mori a intervenit cu un echipaj pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o claie de fân, în localitatea Reea, comuna Toteşti. După lichidarea operativă a incendiului,  pompierii  au concluzionat că aprinderea a fost generată de jocul copiilor cu focul.

A luat foc ghena de gunoi

Detaşamentul de Pompieri din Deva a acţionat pentru stingerea unui incendiu produs la o ghenă de gunoi din localitate. Potrivit pompierilor, cauza probabilă a incendiului este focul deschis în spaţii deschise.

Secţia de Pompieri Ilia a intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu produs la o casă particulară. O fetiţă de 3 ani a fost rănită în urma tragediei.

CITEŞTE ŞI: DN 7 BLOCAT zeci de minute după ce o casă a fost CUPRINSĂ de flăcări

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus