Paula Corbu și-a depus canndidatura din partea Partidului României Europene pentru postul de primar al municipiului Deva la Biroul de Circumscripție Municipală nr. 1.

Paula Ioana Corbu are 29 de ani.

„Împreună cu echipa mea de consilieri, mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Deva.
M-am hotărât să candidez pentru a readuce admistrația aproape de deveni și de nevoile lor. A venit momentul în care politicienii trebuie să facă ceea ce își doresc devenii cu adevărat și nu ceea ce este în interesul partidelor.
Devenii vor creșe, vor grădinițe, vor un sistem sanitar bine pus la punct, vor locuri noi de muncă care să le aducă înapoi acasă copiii plecați în străinătate.
Devenii vor o viată mai bună și o administrație care să le fie aproape în fiecare zi, nu doar în timpul campaniei electorale.
Am primit și am acceptat propunerea domnului președinte Francisc Furca, de a candida din partea Partidului României Europene din două motive simple.
1) Europa este direcția în care România și implicit Deva trebuie să se îndrepte.
Impreună cu echipa mea vom implementa un sistem de atragere a fondurilor europene foarte bine structurat și vom transforma Deva într-un oraș european.
2) Partidul României Europene este singurul partid care mi-a garantat autonomie totală în ceea ce privește deciziile mele ca viitor Primar al municipiului Deva, cât și în întocmirea listei de consilieri cu care intru în această luptă.
Impreună vom face din Deva un loc mai bun, o comunitate din care fiecare devean, indiferent de varstă, să fie mândru că face parte”, a scris Paula Corbu pe contul său de Facebook.

corbu

2 răspunsuri

  1. mai cum stii tu de la bucuresti ce vor devenii!

  2. Antivirus@Romania.ro' Abia atingi covorul moale... spune:

    Domnul Muntean, nu-i corect ce faceti ! Vorbiti cu Paula sa lase si altor candidati o sansa….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus