Măsură fără precedent în politica hunedoreană: democrat-liberalii ar putea lua decizia retragerii din Consiliul Județean Hunedoara după ce o anchetă a Hunedoara Liberă.ro a demonstrat că o bună parte din fondurile alocate de administrație ajung la entități care nu există!

Președintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor, a declarat în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune din Deva că PDL s-ar putea retrage din Consiliul Județean: „analizăm foarte serios participarea noastră la aceste ședințe. Se impune o măsură pentru că, ne gândim dacă nu cumva votul împotrivă este prea puțin. E o șmecherie uriașă modul în care sunt alocate fonduri”, a declarat liderul PDL.

EXCLUSIV. Cine încasează banii alocați asociațiilor-fantomă

Hunedoara Liberă.ro vă dezvăluie în exclusivitate cine sunt tinerii liberali din Deva care au calitatea de membri fondatori ai asociațiilor fantomă „premiate” de Consiliul Județean Hunedoara cu aproape un miliard de lei vechi.

Dorin Gligor a mai declarat că există asociații „care ar merita o minimă susținere din partea Consiliului Județean, însă au renunțat și la a mai solicita fonduri, pentru că sunt persiflați”.

Hunedoara Liberă.ro a dezvăluit cum Consiliul Județean Hunedoara a alocat 87.000 de lei unui număr de cinci asociații fantomă, înscrise în aceeași zi, la aceeași adresă de membri ai PNL Hunedoara. Printre membrii fondatori ai asociațiilor se află secretara vicepreședintelui liberal al CJ Hunedoara, Raluca Motântău și un tânăr membru al TNL, Valeriu Szilvassy.

Un răspuns

  1. DE UNDE VIN DONATIILE PENTRU PARTID, STIE BARONU CE FACE, CA DOAR URMEAZA ALEGERILE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus