Pensionarii ar putea primi tichete de masă. O propunere legislativă prevede acordarea a şase călătorii de tren reduse la jumătate, pe an, pentru pensionari, iar dacă nu le folosesc să primească tichete de masă.

Potrivit iniţiativei înregistrate la Senat, pensionarii din sistemul asigurărilor sociale de stat, din sistemul de pensii şi asigurări sociale de stat pentru agricultori, precum şi pensionarii din celelalte sisteme proprii de asigurări sociale vor beneficia anual de şase călătorii simple cu reducere de 50% din tariful stabilit pentru călătoriile la trenul de persoane clasa a II-a, la transportul intern comun.

Dacă biletele de valoare nu au fost folosite în cursul anului de pensionari, acestea pot fi compensate în tichete de masă.

Iniţiatorii spun că de aceste tichete vor beneficia aproximativ 4,537 milioane de pensionari, aflaţi în evidenţa Casei Naţionale de Pensii Publice, precum şi cei aflaţi în evidenţa Caselor Sectoriale de Pensii.

sursa: alba24

Un răspuns

  1. In tara asta cel mai bine este sa fii pensionar.De ce nu ar fi valabila aceasta solutie si pentru tichetele de vacanta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus