Vicepremierul Liviu Dragnea spune că dacă "cei de la CNADNR" nu vor termina șoseaua DN76, atunci "o să dispară". Dragnea confundă însă drumul.

Într-o postare de Facebook, Dragnea se referă la DN76, care face legatura intre orasele Deva si Oradea, prin Muntii Apuseni, si care trece prin judetele Hunedoara, Alba si Bihor. Ministrul il confunda, afirmand ca este “vital pentru judetele Maramures si Satu Mare”, in conditiile in care nu trece prin acestea si nici nu este o ruta directa de acces catre cele doua judete.

“Mai este o situatie pe DN76, daca nu gresesc: in Transilvania, unde pe o portiune de drum, cei care au licitat, au licitat la un pret mic, sperand ei atunci ca o sa vina cu acte aditionale si o sa mareasca pretul. Insa nu sunt in stare sa faca drumul iar cei de la CNADNR de un an de zile tot incearca sa gaseasca o solutie care e practic imposibila: nu poti sa faci o lucrare si sa aduci bani de acasa.

Au licitat prost, cei care au fost in comisia de licitatie nu au analizat ca asa ceva este imposibil si, in loc se rezilieze contractul de acum un an sau din februarie, incearca sa caute solutii. Acum a venit iarna, la ora asta drumul acela trebuia terminat, el este vital pentru judetele Maramures si Satu Mare si asta din cauza indeciziei de la cei de la CNADNR. Eu sper sa dispara aceasta indecizie cat de curand, daca nu, atunci o sa dispara ei”, a mai notat Liviu Dragnea.

foto: turnucustiri.ro

5 răspunsuri

  1. Va dati seama ca cine ii voteaza pe astia sunt la fel de prosti.

  2. iuganicolaebrad@yahoo.com' i nic carasteanui spune:

    Nu acuma aflam noi ca pentru bucuresteni Transilvania este ceva destul de strain, ceva departe si indepartat si destul de diferit daca nu de-a dreptul de neinteles pentru judecata fanarioto- balcanico-damboviteana.

  3. D76 traverseaza, judetele Hunedoara, Arad si Bihor nu si judetul Alba, ziaristi destepti!!!

  4. aseara la B1 d-nu’ dragnea dadea intruna cu judetul Deva………incredibil cine va conduce Romania!!! In ce hal am ajuns in aceasta tara……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus