SURSE: Fiul consilierului judeţean UNPR Dorina Pleşcan este acuzat că ar fi şeful reţelei. Un cadru universitar din Petroşani, ridicat ca martor

UPDATE

Potrivit antena3.ro, prostituatele şi proxeneţii lucrau împreună cu recepţionerii din mai multe hoteluri, pentru a plasa fetele clienţilor.

Din primele informaţii, clienţii sunt oameni de afaceri, politicieni, oameni din mediul administrativ, patroni ai altor hoteluri, cetăţeni români dar şi străini – spanioli, nemţi şi italieni.

În această dimineaţă au loc percheziţii la domiciliile mai multor persoane din Petroşani bănuite că ar face parte din această reţea.

Dosarul este instrumentat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Din primele informaţii se pare că ar fi vorba despre o reţea de proxenetism şi prostituţie în care sunt implicate mai multe persoane, printre care şi fiul unui consilier judeţean. Potrivit unor surse, ar fi vorba despre fiul consilierului judeţean UNPR, Dorina Pleşcan, care este acuzat că ar fi şeful reţelei.

Un cadru didactic de la Universitatea din Petroşani a fost ridicat ca martor în dosar, este vorba despre prof. Eduard Edelhauser, Conferențiar în cadrul departamentului de Management, Ingineria Mediului si Geologie, Facultatea de Mine.

ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE.

7 răspunsuri

 1. Hopa!!! Dar DIICOT de renumitul Coco Paun de ce nu a auzit inca??sa se faca curatenie si in petrosani!!! Si sa nu uitati de tiganul din colonie care a omorat oameni pe trecere Codrut.la puscarie cu ei cu toti!!!!

  • s.doriana90@yahoo.com' AlexandraCP spune:

   Dar ce a facut Coco Paun de crezi tu ca ar trebui sa il caute si pe el DIICOT-UL?! Esti vreun hater de-al lui?! De nu ai loc ?!

  • Hopa!!! Da care-i treaba ta cu Coco Paun?! Simteai nevoia sa aduci un nume puternic de om respectat, intr-un subiect cu niste penibili?! Sau esti vreun hater frustrat ce nu ai loc de el?! Il cunosti macar personal sa ii scrii tu numele, si sa il acuzi de neluarea lui in vizor de DIICOT?! Ba baiatule, eu zic sa te uiti la tine si valoarea ta, apoi sa vorbesti de un om ca COCO PAUN, care dincolo de renumele facut in presa, este un om extrem de sufletist si bun!!!

 2. Sunt sigura ca domnul Edelhauser nu are nici o legătura, eu am avut cursuri cu dansul si chiar este un profesor foarte bun si corect cu studenții , păcat ca numele dansului este tarat pe nedrept in astfel de lucruri

 3. Pingback: Câţi inculpaţi au fost ARESTAŢI în dosarul PROSTITUŢIEI - Hunedoara Libera

 4. Adi, veziti tu de treaba ta si nu-l baga tu pe codrut in astea, el plateste si acum cu varf si indesat pentru asta, nu a vazut lumina zilei timp de 1 an.. nu sti nu vorbii!

 5. Pingback: Decizie definitivă pentru inculpaţii din dosarul PROSTITUŢIEI - Hunedoara Libera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus