Elevi și profesorii care au obținut rezultate la olimpiadele și concursurile școlare, au primit premii în bani.

Cei mai buni elevi și profesori din municipiul Deva au fost premiați miercuri, în cadrul unui eveniment emoționant găîzduit de amfiteatrul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara.

Este vorba despre 91 de elevi și 51 de dascăli care au obținut performanțe remarcabile la concursurile și olimpiadele școlare organizate la nivel județean, regional, național și internațional.

„Astăzi am sărbătorit performanţa! Adică elita Devei: 91 de elevi şi 51 de profesori străluciţi! Mă bucur că deja începe să devină o tradiție să sprijinim performanțele, pentru că în spatele rezultatelor obținute de dumneavoastră este o muncă imensă, aș putea spune, a fiecăruia dintre voi, a elevilor, dar și a profesorilor. Vă felicit, dragi olimpici, pentru rezultatele pe care aţi reuşit să le obţineţi! De admiraţia mea se bucură şi profesorii care v-au orientat spre aceste rezultate, dar şi părinţii care vă susţin. Sunteţi un exemplu pentru întreaga noastră comunitate şi sunteţi cea mai bună dovadă a unui adevăr clar: Deva are un viitor pentru care merită să muncim împreună!”, a spus primarul Devei, Florin Oancea.

Pentru premierea elevilor și profesorilor, Consiliul Local al Municipiului Deva a alocat suma de 70 de mii de lei. AStfel, pentru elevii care au primit premiul întâi, valoarea premiului a fost de 600 de lei. Pentru premiul al doilea, 500 de lei, premiul al treilea, 400 de lei, iar menţiunile, au fost premiate cu câte 300 de lei. Profesorii au fost recompensaţi cu câte 500 de lei.

48379766_383383249073298_7946155535911354368_o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus