Este vorba despre un bărbat din Simeria, care s-a ales cu dosar penal

În data de 21.05.2019, în jurul  orei 13:10, poliţiştii Formaţiunii Ordine Publică Simeria  au fost sesizați cu privire la faptul că o un bărbat pescuiește în lacul din incinta parcului Dendrologic Simeria.

Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au identificat un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Simeria,  care avea asupra sa mai multe unelte de pescuit folosite în vederea  capturării peștelui (asupra acestuia nu a fost găsită nicio cantitate de peşte).

Având în vedere că fapta a fost comisă în perioada de prohibiţie, în cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj piscicol şi au ridicat, pentru cercetări, uneltele de pescuit.

 

Un răspuns

  1. al3x_al3x952211@yahoo.com' Gandalf spune:

    Din câte știu eu, acolo nu este permis pescuitul indiferent de perioadă. Este și scris la intrarea în parc faptul că este interzisă chiar și tranzitarea parcului cu unelte de pescuit asupra ta. Totuși, având în vedere modul de gândire al unor anumite ”autorități” m-aș fi așteptat să-i facă ăluia dosar penal pentru nerespectarea regimului ”armelor” si munițiilor :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus