Nu mai putin de 330 de elevi ai scolii din Masloc au primit, pentru prima data, o masa calda la scoala, gratuit. Institutia de invatamant a fost cuprinsa pe lista pentru a beneficia de programul Masa Calda, iar acum, odata cu reintoarcerea din vacanta, elevii au avut parte de prima masa.

„Peste 330 de copii beneficiaza de program. E al 3-lea an in care s-a incercat implementarea programului, iar de data asta am si reusit. Maslocul a fost pe lista de prioritati, e prima data cand practic implementam proiectul Masa Calda. Primaria a avut licitatia pregatita, iar odata ce au adoptat bugetul, s-a putut derula. Am fost aici, cu copiii, si se uitau pe geam si se intrebau cand o sa ajunga mancarea”, a spus Aura Danielescu, inspector General al ISJ Timis.

Momentan, elevii au luat masa in salile de clase, insa in curand vor intra in sala de mese ce urmeaza sa fie amenajata in scoala, intr-un spatiu deja construit.

Masa calda este asigurata elevilor prin finantare guvernamentala, iar banii sunt alocati pentru intregul an calendaristic.

La nivelul judetului Timis, s-a incercat implementarea programului Masa Calda in alte doua scoli, insa fara succes, respectiv la Liceul Pedagogic Carmen Sylva si la scoala din Peciu Nou.

sursa: opiniatimisoarei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus