Dincolo de declarațiile publice, în „laboratoarele” PNL Hunedoara se coc tot soiul de planuri.

Liberalii își revin cu greu de pe urma pierderii alegerilor locale. Noul președinte interimar, Florin Roman, și-a cerut scuze întâi locuitorilor Devei și apoi celor ai județului pentru pierderea alegerilor și că liberalii i-au dezamăgit. Un exercițiu de imagine corect.

Dincolo de declarațiile publice, în „laboratoarele” PNL se coc tot soiul de planuri.

La Hunedoara, după pierderea alegerilor locale de către Viorel Arion, supărarea a atins cote nebănuite. Cei din jurul lui Arion au arătat acuzator cu degetul spre Carmen Hărău. La rândul ei, aceasta i-a găsit vinovați de eșec pe Arion și pe fostul președinte PNL Hunedoara Bogdan Țîmpău. A fost supărare mare între cei doi. Acum, s-au împăcat și par să lupte în tandem pentru nominalizarea pe locuri eligibile pentru parlamentare. Dacă nu va ieși pentru ambii, măcar pentru unul.

Planurile duc și la o posibilă candidatură pentru șefia PNL Hunedoara în primăvara anului viitor. Mai mult, informațiile pe care le-am primit arată că există promisiuni ca, în cazul în care Viorel Arion nu va fi nominalizat candidat sau va pierde, să primească vreo funcție la București sau măcar la nivel local.

Planurile sunt atât de nebunești, încât se vorbește că va fi contactat Laurențiu Nistor de către Carmen Hărău, pentru ca Arion să nu rămână de căruță. Ce relatează surse neoficiale de la întâlnirile liberalilor pare să fie desprins din filme SF.

Nici la Deva lucrurile nu arată mai bine. După ce în fruntea organizației a fost numit ca interimar Mihai Irimie, mai mulți liberali au rămas cu gurile căscate, apoi au început să spună că vor pleca din partid.

În plus, noul președinte interimar, Florin Roman, a declarat public faptul că liberalii din Deva se pregătesc de alegeri parțiale pentru funcția de primar. Mai pe românește, mesajul e următorul – „așteptăm ca Mircia Muntean să ajungă la pușcărie!”.

Oricum, în câteva zile cei care doresc să îi ia locul lui Muntean trebuie să își depună dosarul de candidatură.

 

Un răspuns

  1. Care este definitia Partidului NATIONAL ?

    Care este definitia Partidului NATIONAL LIBERAL = P.N.L. din România ?

    Multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus