Candidatul PLUS este deocamdată Călin Pop

USR și PLUS sunt în alianță. USR Hunedoara a negociat separat cu PNL un protocol de susținere reciprocă, ceea ce a dus la retragerea candidatului USR pentru președinția Consiliului Județean, Pollyanna Hangan, și sprijin pentru cel al PNL, Adrian Nicolae David. De asemenea, PNL a renunțat la candidații pentru primăriile Hunedoara și Brad, Petre Lucian Gherman și Vasile Bârea, urmând să îi sprijine pe cei ai USR, Camelia Danda – Zăvoian și Raul Florin Matei.

PLUS Hunedoara nu a participat la aceste negocieri împreună cu USR. Cele două formațiuni au însă candidați comuni în 15 localități. PLUS Hunedoara va merge cu listă separată de USR pentru Consiliul Județean, dar și pentru cele locale din Deva, Hațeg și Vulcan, unde va avea și candidați proprii pentru cele trei primării.

PLUS Hunedoara a desemnat un candidat pentru președinția Consiliului Județean Hunedoara, pe Călin Pop. Totuși, PLUS și PNL se vor întâlni astăzi și, în funcție de rezultatele negocierilor, Organizația Județeană a PLUS va decide dacă își păstrează candidatul sau îl va sprijini, la rândul său, pe cel al PNL, Adrian Nicolae David.

2 răspunsuri

  1. Salutari@USR.hd' Triste zile pentru Hunedoara spune:

    Pacat ! Si cu Pollllyannnna cum ramane ? Tocmai ea sa nu se aleaga ?

  2. Adrian David = coruptie, incompetenta si furt. Nu votati un pui de militian corrupt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus