Liberalii hunedoreni se bazează pe sprijinul UNPR pentru a-l demite pe Victor Ponta.

Parlamentarii PNL din județul Hunedoara au prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, motivele pentru care cred că Guvernul condus de Victor Ponta trebuie demis.

Liberalii spun că Victor Ponta, care are calitatea de „inculpat trimis în judecată” nu mai are legitimitate pentru a conduce Guvernul și că premierul trebuie demis și pentru că nu și-a onorat promisiunile față de județul Hunedoara.

Co-președintele PNL, deputatul Bogdan Țîmpău susține că Victor Ponta a promis salvarea Complexului Energetic Hunedoara și atragerea investitorilor chinezi.

„Situația în care ne aflăm aduce prejudicii grave României, o situație care nu are cum să continue. Fiecare zi cu Ponta la Guvern înseamnă și procente pierdute pentru PSD. Am demarat discuții cu UDMR, PSRO și UNPR, dar și cu parlamentari independenți sau din PSD pentru conturarea unei majortăți necesare adoptării moțiunii de cenzură. Îmi exprim speranța că parlamentarii din județ, indiferent de partid, să voteze împotriva lui Victor Ponta care a promis că va salva CEH în campania electorală și nu s-a ținut de cuvânt”, a declarat deputatul Bogdan Țîmpău.

Liberalii și-au exprimat speranța că UNPR va vota pentru demiterea Guvernului invocând „interesul național.”

Întrebați despre șansele moțiunii de a fi adoptată, parlamentarii liberali au înaintat un procent de probabilitate de 50%. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus