Adrian David a fost nominalizat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara pentru alegerile locale din 5 iunie 2016.

Actualul președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Adrian David, a fost desemnat de conducerea județeană a PNL drept candidat pentru un nou mandat de șef al administrației. Anunțul oficial a fost făcut duminică, la Deva, în cadrul unei conferințe de presă susținută de cei doi co-președinți ai organizației județene a PNL, Bogdan Țîmpău și Dorin Gligor. În mod surprinzător, candidatul, Adrian David, nu a fost prezent la întâlnirea cu jurnaliștii hunedoreni (o situație similiară a avut loc în 16 iunie 2015, când a fost desemnat să preia funcția de președinte al CJ Hunedoara, n. red.).

„Propunerea a fost transmisă Biroului Politic Național al PNL care va supune aprobării candidatura domnului Adrian David.  După această procedură, domnul David va deveni candidat oficial”, a declarat Bogdan Țîmpău.

Co-președintele PNL Hunedoara a mai adăugat că Adrian David nu se află la întâlnirea cu ziariștii pentru că „este plecat din județ”, dar că va face ulterior o conferință de presă în care își va anunța planurile.

În ceea ce privește lista de candidați pentru Consiliul Județean, liderii PNL au declarat că aceasta nu este definitivată.

Adrian David a fost ales consilier județean în anul 2012 după ce a candidat pe lista Uniunii Social Populare, din partea UNPR. În toamna anului 2014, profitând de prevederile Ordonanței Guvernului nr. 55 s-a înscris în PNL. La începutul anului 2015 a fost desemnat consilier județean cu atribuții de vicepreședinte (în locul lui Tiberiu Balint, n. red.), iar din 17 iunie este președinte al Consiliului Județean Hunedoara.   

Un răspuns

  1. marcel_mititelu_hd@yahoo.com' Mititelu Marin spune:

    In SECRETUL LUI BACHUS, marele actor Stefan Mihailesu-Braila spunea: ” FARA POEZIE, VIATA E PUSTIU !” Asa si acum: VIATA E PUSTIU / fara ADRIAN-SPUMA si BIBAN / IMPUS, AN DE AN ! P.S. MOLOT-PANTURU / SI-A FACUT HATARU !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus