Filiala judeţeană Hunedoara a Partidului Naţional Liberal (PNL) şi-a lansat duminică, la Deva, candidaţii în alegerile locale din acest an, prefectul judeţului, Călin Petru Marian, fiind cel care va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara.

Candidatul PNL pentru CJ Hunedoara a menţionat, în discursul său, că îşi propune o dezvoltare a judeţului bazată pe nevoile comunităţilor locale, dezvoltarea economică, a turismului, agriculturii, sănătăţii, educaţiei şi culturii.

El a arătat că are în atenţie atragerea unor investitori puternici – cinci dintre aceştia urmând să ajungă în judeţ în primii doi ani ai mandatului său.

“Priorităţile sunt foarte multe, iar pe primul loc este dorinţa de a aduce tinerii acasă, să dezvoltăm economia, să avem un trai decent pentru fiecare cetăţean, să avem grijă de sănătate, de cultură, de oamenii în vârstă, de tot ceea ce înseamnă fiecare clipă pentru un trai bun în judeţul Hunedoara. Există o şansă de relansare economică a judeţului Hunedoara. Prin Programul de Tranziţie Justă şi prin tot ceea ce înseamnă atragerea de fonduri europene, avem câţiva investitori mari cu care suntem în discuţii, noi, PNL”, a declarat, pentru AGERPRES, Călin Marian.

434179590_861370405800334_4233738375272798237_n

PNL i-a prezentat duminică şi pe candidaţii la funcţia de primar în judeţul Hunedoara, actualul edil al municipiului Deva, Florin Nicolae Oancea, fiind desemnat să candideze pentru un nou mandat.

“Ne-am propus ca obiectiv să avem majoritate în Consiliul Local Deva. Eu spun că 12 consilieri PNL este un scor realizabil prin muncă. Dacă în primul meu mandat de primar aveam patru consilieri locali PNL, în al doilea mandat am reuşit să creştem la 9 din 21 de consilieri locali, iar acum sperăm la o majoritate, de 12 consilieri locali din totalul de 21 ai Consiliului Local Deva. (…) Dacă locuitorii municipiului Deva au încredere în mine şi mă vor valida pentru un nou mandat, atunci trebuie să aibă încredere şi în echipa pe care o promovez. Şi eu garantez că promovez oameni de onoare, oameni cu sufletul deschis, care vor să facă ceva pentru oraşul în care trăiesc”, a spus Florin Oancea, care este şi preşedintele organizaţiei PNL Deva.

434352732_861370402467001_19409734164950463_n

Lansarea candidaţilor PNL în alegerile locale s-a desfăşurat la Sala sporturilor din Deva, în prezenţa a circa 1.200 de reprezentanţi ai organizaţiilor locale ale partidului, a vicepreşedinţilor deputatul Florin Roman şi parlamentarul european Gheorghe Falcă, precum şi a preşedintelui CJ Alba, Ioan Dumitrel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus