Protocolul a fost semnat astăzi

 

PNL, UDMR și PNȚ – CD au semnat astăzi, 31 iulie, protocolul de constituire a Alianței Electorale PNL – UMDR – PNȚ-CD la nivelul județului Hunedoara. Alianța îl va susține drept candidat la președinția Consiliului Județean Hunedoara pe Adrian Nicolae David și va avea listă comună pentru Consiliul Județean Hunedoara. De asemenea, UDMR îi va susține pe Nicolae Florin Oancea și Tiberiu Florin Iacob Ridzi pentru primăriile Deva și Petroșani. În schimb, la nivel local PNL și UDMR vor candida pe liste separate.

Ce au declarat președinții celor trei organizații și candidatul la șefia Consiliului Județean din partea alianței:

Lucian Ovidiu Heiuș, președinte PNL Hunedoara – „La Consiliul Județean Hunedoara, atât pentru listă, cât și pentru președintele Consiliului Județean ne unim forțele PNL, UDMR și PNȚ-CD într-o alianță, pentru a putea câștiga această competiție electorală și, în primul și în primul rând pentru a putea să implementăm toate proiectele pe care le avem în următorii patru ani”.

 

Iuliu Winkler, președinte UDMR Hunedoara – „Este o alianță ce se bazează pe o colaborare mai veche la nivelul întregului județ și în foarte multe locuri din județ între UDMR și PNL. Bineînțeles că avem o istorie a colaborării (…). De fapt, venim să construim pe niște baze mai vechi. Aceste baze apar și la Bruxelles (n. red. PNL, UDMR și PNȚ-CD fac partea din aceeași familie politică europeană – Partidul Popular European). Este un lucru important și care a contribuit la baza acestei alianțe. Noi am încheiat un protocol pentru această alianță electorală. Conform acestuia, 3 locuri revin UDMR pe lista comună a alianței, din care primul loc pentru UDMR este poziția numărul 5 pe lista comună pentru Marta Mate. (…). Discutăm despre obiective la nivelul municipiului Deva, nu vă ascund faptul că unul dintre acestea este să păstrăm funcția de viceprimar, prin domnul Ferdinand Pogocsan (…), să obținem 2 – 3 consilieri locali. De asemenea, la nivelul municipiului Petroșani avem o colaborare veche cu actualul primar, pe care îl vom sprijini (…)”.

 

Florin Oană, președinte PNȚ-CD Hunedoara – „Suntem foarte încântați că am reușit încheierea acestei alianțe, având în vedere absența îndelungată de pe scena politică națională, dar dar și locală a PNȚ-CD și ne dorim să redevenim un partid important atât în județ, cât și la nivel național. Pe lista comună pentru alegerile locale la Consiliul Județean vom avea poziția a 15-a, nu avem nominalizată încă o persoană pentru acest loc, vom decide săptămâna viitoare.

 

Adrian Nicolae David, candidatul Alianței Electorale PNL – UDMR – PNȚ-CD la președinția Consiliului Județean Hunedoara – „Astăzi semnăm o alianță, după ce săptămâna trecută am semnat un protocol de susținere reciprocă cu USR, apoi unul de colaborare cu Forumul German la Deva, este o dovadă că avem capacitatea și deschiderea și tot ceea ce este necesar pentru a câștiga alegerile în județul Hunedoara. E nevoie de o schimbare la nivelul Consiliului Județean pentru că în ultimii 4 ani PSD a demonstrat că este incapabil să conducă, este incapabil să dezvolte, este incapabil și să întrețină patrimoniul și să-l pună în valoare. PSD a reușit doar să ne fure speranțele, să ne fure demnitatea și să ne fure tot ceea ce a promis în urmă cu patru ani că ne va oferi, iar cei care astăzi ne strângem mâna și pornim pe un drum comun pentru alegerile din 27 septembrie ne propunem să recuperăm din decalajul de dezvoltare, ne propunem să ducem Hunedoara pe primul loc, în primul rând al politicii și să demonstrăm că facem o administrație performantă, modernă, digitală, care să fie în folosul cetățenilor, iar aceștia să simtă în fiecare zi că există o instituție care se numește Consiliul Județean și care lucrează în folosul lor”.

pnl udmr pntcd

 

Un răspuns

  1. USR@Psihiatru.com' Un votatnt USR din Hunedoara. Poate singurul... spune:

    Si USR ? Doamna, unde ati lasat USR-ul ? Pai se poate ? Tocmai ei care lupta de la pas`opt ? Si da-i si lupta si da-i si lupta si acum ? Sa ramaie fara coledzi ? Se poate ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus