Un vulcănean, cercetat pentru deţinerea fără drept a unui pistol cu gaze şi cartuşe

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează cercetări faţă de un suspect în vârstă de 29 de ani din municipiul Vulcan, cu privire la care au stabilit că a deţinut fără drept un pistol cu gaze şi 12 cartuşe. Din cercetări, a rezultat faptul că suspectul a achiziţionat pistolul şi muniţia în cursul lunii februarie 2014 din Bulgaria.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată şi au luat măsura  ridicării pistolului şi a muniţiei aferente în vederea expertizării.

Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice

În data de 18.06.2014, în jurul orei 13.00, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Haţeg au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 23 de ani din municipiul Vulcan, care conducea un autoturism pe DN 66, pe raza localităţii Ohaba de sub Piatră, deşi avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru perioada 15.06.2014-14.07.2014.

În data de 18.06.2014, la ora 16:30, a fost depistat în trafic de către poliţişti un minor în vârstă de 15 ani din municipiul Vulcan, care conducea un moped neînmatriculat pe strada Traian din municipiul Vulcan, fără a deţine permis de conducere.

În data de 18.06.2014, la ora 10:30, un bărbat în vârstă de 41 de ani din municipiul Vulcan, a fost depistat în trafic de către poliţişti în timp ce  conducea un moped pe strada Crividia din municipiul Vulcan,  fără a deţine permis de conducere.

În toate cele trei cauze au fost întocmite dosare penale. 

ACCIDENT RUTIER

În data de 18.06.2014, la ora 09:20, un petroşănean în vârstă de 43 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Funicularului din municipiul Petroşani, a surprins şi accidentat grav un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Petrila, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, se deplasa pe partea carosabilă, din sens opus.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

SURSA: IPJ – Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus