L-au prins la furat

În urma activităţilor investigative efectuate, poliţiştii Poliţiei Municipiului Brad au identificat un suspect în vârstă de 34 de ani, din comuna Crişcior, cu privire la care au stabilit că a sustras, în data de 31.05.2014, mai multe bunuri (mai multe bucăţi de ţiglă de pe un grajd, o sobă din teracotă, o poartă din ramă metalică, precum şi 20 de metri de sârmă din gardul împrejmuitor al curţii), producând un prejudiciu total în valoare de 1.050 lei în dauna unei părţi vătămate din comuna Crişcior.

Suspectul urmează a fi cercetat în stare de libertate, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de aproximativ 50%.

Amenzi pentru valutiști

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Poliţiei Municipiului Orăștie au efectuat o acțiune pe linia prevenirii actelor de comerț ilicit în domeniul schimbului valutar în Piața Victoriei din municipiul Orăștie, ocazie cu care au depistat cinci persoane care desfășurau asemenea activități ilegale.

Cei cinci au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Orăștie, unde au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 10.000 lei și s-a dispus confiscarea sumei de 360 de euro, sumă de bani ce a constituit obiectul contravenției.

Beat la volan

În data de 05.06.2014, în jurul orei 12:00, un echipaj al poliției rutiere a oprit pentru control, pe DN7, pe raza municipiului Orăştie, autoutilitara condusă de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din orașul Cugir, județul Alba. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Urgența Spitalului Municipal Orăștie, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Accident rutier soldat cu 3 răniți

În data de 05.06.2014, la ora 14:30, un conducător auto în vârstă de 61 de ani, din localitatea Grid, judeţul Hunedoara, aflându-se oprit în afara părții carosabile, în orașul Călan, pe partea dreapta a D.N. 66, în direcția de mers Hațeg spre Simeria, la plecarea de pe loc a pătruns pe partea carosabilă fără a acorda prioritate de trecere autoturismului condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din oraşul Hațeg, care circula regulamentar pe D.N. 66, din direcția Hațeg spre Simeria.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto în vârstă de 61 de ani şi a unui pasager în vârstă de 58 de ani, din autoturismul condus de acesta şi rănirea uşoară a unei pasagere în vârstă de 22 de ani, aflată în autoturismul care circula regulamentar.

SURSA: BULETIN DE PRESĂ – IPJ HUNEDOARA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus