În perioada 06-07.02.2016, poliţiştii Serviciului Rutier Hunedoara au derulat o acţiune pe raza judeţului Hunedoara, pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză.

Astfel, în zilele menţionate, peste 30 de poliţişti rutieri hunedoreni s-au aflat la datorie, pe principalele artere din judeţul Hunedoara, unde au acţionat cu 8 echipamente de măsurare a vitezei, constatând peste 240 de abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Poliţiştii rutieri au depistat în trafic 6 conducători auto care au depăşit limita legală de viteză cu mai mult de 50 km/h, acestora fiindu-le reţinute permisele de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, în aceste zile, poliţiştii rutieri au întocmit şi trei dosare de cercetare penală, 3 persoane fiind depistat în trafic în timp ce conduceau autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice sau fără a deţine permise de conducere.

Au căzut în „plasa” polițiștilor

Un bărbat de 35 de ani, din judeţul Vâlcea, a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 114 km/h, pe DN 7, pe raza localităţii  Zam.

Un bărbat de 50 de ani, din municipiul Deva, a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 127 km/h, pe DJ 687, pe raza localităţii Cristur.

Un bărbat de 32 ani din comuna Răchitova, care conducea un autoturism cu viteza de 110 km/h, tot pe DJ 687, din localitatea Cristur.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus