La Deva fu balamuc. A trecut. Florin Oancea a câștigat alegerile pentru postul de primar la diferență foarte mare de al doilea clasat, Petru Mărginean. O gură de oxigen pentru liberalii flămânziți tare după ce anul trecut au pierdut județul și multe primării. Ce credeți că vor face acum? Evident că se vor năpusti pe Deva. Va rezista Florin Oancea? Vedem!

La PSD a fost un scăndăluț după pierderea alegerilor. Sincer, credeam că va fi balamuc cât casa. De ce n-a fost? Pentru că încă niciun parlamentar, niciun primar n-are chef să-l răstoarne din funcția de președinte al organizației județene pe Laurențiu Nistor.

La ALDE e cu supărare, s-a lăsat cu schimbări din funcții și chiar cu demisia din partid a candidatului la Primăria Deva. Mă mir cum un politician atât de experimentat precum Mircea Moloț a crezut că ALDE poate lua mai mult de 300 de voturi în Deva, cu un candidat ce n-a promis nimic poporului dornic să asculte baliverne.

La PMP nu zice nimeni nimic. Dar mai există PMP în județ? Da, cam de nici 200 în Deva.

USR nu e prea organizat în județ. Nu are decât câteva filiale pe aici. Scorul obținut la Deva a fost nesperat de mare pentru această formațiune politică. Să vedem ce va face mai departe.

În rest, tăcere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus