Un pacient internat într-un spital din București, pentru a fi testat pentru coronavirus, a plecat din unitatea medicală. Este căutat de poliție. 

UPDATE: Este confirmat de Ministerul Sănătății. Bărbatul fusese internat la Matei Balș, în București, în vederea testării.

Poliția Capitalei a fost sesizată în aceasta dimineață de reprezentanții unei unități medicale din București despre faptul ca un pacient internat pentru a fi testat pentru infecția cu noul tip de coronavirus a plecat din spital.

”În speță au fost demarate verificări pentru identificarea bărbatului și pentru luarea măsurilor care se impun. Facem precizarea că bărbatul nu este confirmat ca fiind infectat cu noul tip de coronavirus, ci doar suspect de contractarea acestui virus”, se arată într-un comunicat de presă emis de Grupul de Comunicare Strategică.

Conform Digi24, bărbatul fusese adus cu izoleta la spital, urmând a fi testat pentru Coronavirus. El avea simptome specifice și venise dintr-o zonă de risc.

Până în prezent, în România, au fost confirmate 246 de cazuri de coronavirus. 41 de dosare penale sunt pe numele persoanelor care n-au respectat izolarea sau care au dat informații false autorităților.

sursa: dcnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus