Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu jandarmi, poliţişti locali, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, desfășoară zilnic activități pentru informarea cetățenilor și verificarea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-COV2, pe raza județului.

WhatsApp Image 2020-10-14 at 12.39.56

Activitățile desfășurate în acest context vizează, cu predilecție, zonele aglomerate, localurile publice, centrele comerciale, dar și mijloacele de transport în comun.
Polițiștii Serviciului Transporturi Feroviare (T.F.), in cadrul activităților curente de control, urmăresc, pe lângă verificarea normelor igienico-sanitare destinate limitării răspândirii Covid 19, si identificarea si luarea măsurilor legale față de călătorii frauduloși (activitățile desfasurandu-se atat in stațiile C.F.R., cât si in trenurile de călători).
Recomandăm atât operatorilor economici, cât și cetățenilor, respectarea măsurile esențiale pentru prevenirea/limitarea îmbolnăvirii cu Covid-19.

Polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare, vor fi luate măsurile legale care se impun.

WhatsApp Image 2020-10-14 at 12.39.42

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus