Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Alba și cei de la Direcția Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 4 percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Pe parcursul cercetărilor, polițiștii au confiscat 4.380 grame de cannabis, 211 grame de MDMA, 100 grame de cocaină, o pastilă LSD, precum și alte bunuri, iar patru persoane au fost conduse la audieri.

La data de 13 iulie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia și cei de la Direcția Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. — S.T. Alba, au organizat o prindere in flagrant și au efectuat patru percheziții la locuințele unor persoane din Drobeta Turnu — Severin, bănuite de trafic internațional de droguri de risc și mare risc (cannabis, cocaină și ecstasy).

La activități au participat și polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate din Mehedinți și Hunedoara.

4 persoane sunt bănuite că ar fi primit, prin intermediul unei firme de curierat, un colet cu droguri de risc si mare risc, pe care ulterior, intenționau să le valorifice unor consumatori din România.

În activitățile de cercetare polițiștii au interceptat coletul care conținea cantitatea de 4380 de grame de cannabis, 211 grame de MDMA, 100 grame de cocaină, o pastilă de LSD, precum și alte bunuri. Valoarea pe piața neagră a acestor droguri depășește 60.000 de euro.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate două autoturisme, 1.720 de lei, 885 de euro, opt telefoane mobile, un cântar electronic ce prezintă urme de fragmente vegetale, șapte pliculețe cu cannabis, o cutie cu cannabis, două grindere, o cutie cu semințe cu cannabis si două tablete electronice.

Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 30 de ani, au fost conduși la audieri, față de doi dintre aceștia fiind luată măsura reținerii, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și droguri mare risc și introducerea în țară de droguri de risc, urmând să fie prezentați Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus