„Demisia” lui Mircea Bobora anunțată de Lucian Heiuș este mai degrabă un FAKE NEWS.

Președintele PNL Hunedoara, Lucian Heiuș, a declarat joi că actualul președinte al Consiliului Județean Hunedoara, social-democratul Mircea Bobora (aflat în prezent în concediu), nu se va mai întoarce pe funcție.

Liderul PNL susținea că Bobora și-ar fi depus deja demisia din funcție.

„Îmi asum ceea ce vă spun: domnul Bobora are depusă demisia, domnul prefect o are în scris, puteți să-l întrebați, și nu se va mai întoarce la Consiliul Județean. A fost depusă la Consiliul Județean, a fost anunțat și domnul prefect, chiar dacă ei o țin așa ascunsă. Prin plecarea domnului Bobora, prin similitudine cu ce se întâmplă la nivelul Guvernului, am avut doi premieri, aici doi președinți, probabil o să vină un „domn Dăncilă cu pantaloni” în locul domnului Bobora. Au preluat puterea, dar nu sunt în stare să conducă”, a declarat Lucian Heiuș, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

La scurt timp după ce afirmația a apărut în presa locală, reprezentanții Instituției Prefectului și cei ai Consiliului Județean au infirmat „știrea bombă” lui Lucian Heiuș.

„În legătură cu afirmațiile domnului deputat Lucian Heiuș, susținute în conferința de presă din data de 14.06.2018, apărute în spațiul public, dorim să precizăm faptul că la Instituția Prefectului – județul Hunedoara nu este înregistrată nici un fel de demisie a domnului Mircea Flaviu Bobora din funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara sau din altă funcție”, se arată în informarea transmisă presei de reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Hunedoara.

Contactați telefonic, și reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara au infirmat declarația deputatului liberal.

„La Consiliul Județean nu este înregistrată nicio demisie. Președintele este în concediu și, pe durata concediului, m-a mandatat pe mine să-i țin locul. Nu există nicio demisie”, a declarat Daniel Andronache, vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara.

Ulterior, a venit și un comunicat de presă din partea Consiliului Județean Hunedoara:

„Ca urmare a afirmațiilor lansate în spațiul public de către deputatul PNL de Hunedoara, Lucian Heiuș, în data de 14 iunie 2018 în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la sediul partidului, privitoare la demisia președintelui Mircea Bobora de la conducerea Consiliului Județean Hunedoara, ținem să facem următoarele precizări, pentru corecta și completa informare a opiniei publice.

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, se află în concediu legal de odihnă începând din data de 04 iunie și până la sfârșitul lunii. Anterior datei de 04 iunie 2018, la sediul Consiliului Județean Hunedoara nu a fost înregistrată nicio cerere de demisie din partea domnului președinte Mircea Bobora.

Afirmațiile deputatului PNL de Hunedoara, Lucian Heiuș, sunt, așadar, nefondate. Considerăm că prin cele declarate în cadrul conferinței de presă, domnul deputat nu a făcut decât să lanseze zvonuri menite să dezinformeze opinia publică și să aducă prejudicii de imagine instituției și conducerii Consiliului Județean Hunedoara. Este regretabil că pe baza unor informații ”pe surse”, politicienii locali se lansează în afirmații care nu au niciun fundament real.”

Dacă la 2 ani de când PNL a pierdut conducerea Consiliului Județean Hunedoara, Lucian Heiuș își imaginează că prin astfel de „petarde” va recredibiliza partidul în ochii electoratului după epoca Moloț, înseamnă că liberalii hunedoreni nu au învățat nimic. Măcar din respect pentru propriul statut și pentru electoratul de dreapta, PNL ar trebui să renunțe cât mai rapid la politica de talcioc: bârfe, diversiuni de doi lei, strâmbe și mici găinării.

Un răspuns

  1. La cate ilegalitati a facut cred ca-i canta cucuveaua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus