Judecătoria Brad a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile faţă de tânărul de 27 de ani din localitate, acuzat de mai multe infracţiuni de furt calificat. Bărbatul a incendiat una din locuinţele din care a furat, cauzând un prejudiciu de un miliard de lei vechi.

Doi tineri din Brad, în vârstă de 27, respectiv 21 de ani, au fost reţinuţi de oamenii legii, în urma unor percheziţii de amploare derulate duminică pe raza localităţii. Cei doi, acuzaţi de furt calificat, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi apoi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

“Faţă de bărbatul în vârstă de 27 de ani, suspect de comiterea mai multor furturi din locuinţă, Judecatoria Brad a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Tânărul în vârstă de 21 de ani este cercetat în stare de libertate”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Bărbatul de 27 de ani, cel pentru care Judecătoria Brad a emis luni mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, ar fi pătruns prin efracţie în trei locuinţe de unde a furat două covoare, un cazan din cupru, băuturi alcoolice şi produse alimentare, în valoare totală de aproape 6.000 de lei. Tot el, ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unei femei de unde a furat bunuri în valoare de 2.000 de lei după care ar fi incendiat casa, cauzând un prejudiciu de un miliard de lei vechi. 

Tânărul de 21 de ani, cercetat în stare de libertate, ar fi comis un furt în luna octombrie, sustrăgând dintr-o locuinţă bunuri în valoare de 4.500 de lei.

CITEŞTE ŞI: Municipiul BRAD | Hoți reținuți de polițiști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus